Instituut Hébéa

Hebea

Gelaatsverzorging

GELAATSVERZORGING / VERBETERING

Gelaatsverzorging is essentieel om de gezondheid en het uiterlijk van de huid te behouden en te verbeteren. Het helpt bij het verwijderen van dode huidcellen, overtollige olie, en andere onzuiverheden die kunnen leiden tot huidproblemen zoals acne. Bovendien biedt gelaatsverzorging bescherming tegen schadelijke omgevingsfactoren zoals UV-straling en vervuiling. Regelmatige gelaatsverzorging kan ook tekenen van veroudering verminderen, de huid gehydrateerd houden en de huid er fris en jeugdig uit laten zien.

Voor een professionele gelaatsverzorging bent u bij Instituut Hébéa aan het juiste adres!

Gelaatsverzorging basic

Deze verzorging bestaat uit drie hoofdstappen: reinigen, tonifiëren en hydrateren. Eerst verwijderen we make-up, vuil en olie van de huid met een reiniger. Daarna gebruiken we een toner om de pH-waarde van de huid te balanceren en de huid voor te bereiden op hydratatie, waarvoor we een vochtinbrengende crème gebruiken.

Gelaatsverzorging hydratant

Bij deze hydraterende gezichtsverzorging gebruiken we een product dat bedoeld is om het vochtgehalte van de huid te verhogen en te behouden. De gebruikte ingrediënten, zoals hyaluronzuur of glycerine, trekken vocht naar de huid of helpen de huid om vocht vast te houden, wat bijdraagt aan een gehydrateerde, zachte en gladde huid.

Huidanalyse

Wij analyseren de conditie van uw huid en eventuele huidproblemen. We bekijken o.a. de textuur, rimpels, vergrote poriën, olieproductie, droogte en tekenen van veroudering of schade door de zon. Op basis hiervan stellen we een gepersonaliseerd huidverzorgingsplan voor om de gezondheid en het uiterlijk van uw huid te verbeteren.

Glycolzuurpeeling

Een glycolzuurpeeling is een type chemische peeling dat glycolzuur gebruikt om dode huidcellen te exfoliëren en de vernieuwing van nieuwe huidcellen te stimuleren. Het doel is om fijne lijntjes, acnelittekens, pigmentvlekken en andere onvolkomenheden ter verminderen. De peeling kan variëren in sterkte, van milde oppervlakkige tot diepere peelings.

Gelaatsverzorging OxyGeneo

OxyGeneo zuurstofbehandeling is een innovatieve behandeling voor huidvernieuwing dat 3 essentiële deelbehandelingen gelijktijdig uitvoert. Het exfolieert de dode huidcellen van de hoornlaag, brengt revitaliserende werkstoffen in de huid en stimuleert de zuurstoftoevoer van binnenuit door de huid zelf. 

Gelaatsverzorging Deep Skin

Deze behandeling werkt dieper in de huidlagen dan traditionele huidverzorgingsproducten om specifieke huidproblemen aan te pakken. Hiermee bereikt men de diepere lagen van de huid om de celvernieuwing te stimuleren, littekens, fijne lijntjes en rimpels te verminderen en de algehele huidtextuur en -toon te verbeteren.

NBE RF

Een behandelingsconcept met onmiddellijk én langdurig resultaat!
Een pijnloze, veilige behandeling, voor een gladde, jonge, stevige huid en een strakke kaaklijn? Het lijkt onmogelijk, maar NANNIC realiseerde met de ontwikkeling van NANNIC Prof NBE RF een revolutionaire doorbraak in de strijd tegen huidveroudering. combineert elektromagnetische energie met doeltreffende en actieve serums op celidentieke basis.

Ontharen gelaat

Ontharen van het gelaat kan op verschillende manieren. Bij het harsen trekken we de haren uit vanaf de wortel voor een gladde huid die wekenlang blijft, terwijl scheren een kortetermijnoplossing is. Laserontharing biedt een meer permanente oplossing door haarzakjes te vernietigen om nieuwe groei te voorkomen. De juiste methode hangt af van factoren. Raadpleeg Instituut Hébéa voor een advies dat bij u past.

Lymfedrainage

Wat maakt deze behandeling zo speciaal? 

  • geeft een egale huid en een gezonde glow door verbeterde doorbloeding
  • werkt huidverjongend omdat de structuur van het bindweefsel verbetert
  • zorgt voor een instant strak effect door de afvoer van overtollig vet
  • helpt tegen vochtophoping, oedeem en waterachtige cellulitis
  • vloeit afvalstoffen sneller en efficiënter af
  • versterkt het lichaam en het immuunsysteem
  • is diep ontspannend en verlaagt stress 

OxyGeneo

NBE Radiofrequentie

Het NANNIC NBE concept, een bondgenoot in de strijd tegen huidproblemen, vermindert zichtbaar de tekenen van huidveroudering. De NBE behandelingen worden toegepast in schoonheidsinstituten door gecertificeerde opgeleide vakspecialisten.

Wat betekent dit voor uw huid?

Stimuleert de natuurlijke processen van de cellen • Stimuleert de celdeling • Verhoogt het vochtbehoud van de huis • Verbetert de aanvoer van zuurstofrijk bloed • Verhoogt de opname van actieve stoffen • Verbetert de structuur van het bindweefsel • Verstevigt de onderliggende spieren • Verkleint de poriën • Brengt de lypolise op gang • Draineert het lymfesysteem • Vermindert vrije radicalen

De NBE behadelingen zijn geschikt voor elk huidtype. In kuurvorm wordt het resultaat langdurig behouden. De aanmaak van collageen, elastine en een verbeterd bindweefsel maken een lang houdende huidverjonging mogelijk.

Deep Skin

Deep Skin is een revolutionair toestel met 3 unieke handstukken: Ablator, Infuser en Corrector. Bij een eerste gommage verwijdert Ablator alle dode huidcellen zodat de verdere behandeling van de huid doeltreffender verloopt. Dit stimuleert haar natuurlijk afweermechanisme: de huid regenereert sneller, rimpels verdwijnen en het huidbeeld verfijnt. Infuser en Corrector voorzien de huid van microkanaaltjes die de actieve bestanddelen gemakkelijk tot op de juiste diepte in de huid brengen. Dit stimuleert de groei van nieuwe cellen en vertraagt het verouderingsproces van de huid, wat resulteert in een lange termijnverbetering van de huid. Met deze behandeling worden ook de functies van de epidermale cellen hersteld, zoals bv. de celdeling, de verschillende afweermechanismen, de verhoging van collageenproductie, …

Wat betekent dit voor uw huid?

Actieve huidverjonging en huidverbetering met langdurig effect • Rimpelbestrijding • Behandeling van vergrote poriën en onzuivere huid • Activeren van zelfhelende krachten van de huid • Verbeteren van de vochthuishouding en elasticiteit • Behandelen van pigmentvlekken, littekens en striae

De deepskin behandelingen zijn geschikt voor elk huidtype. In kuurvorm wordt het resultaat langdurig behouden. Deep Skin behandelingen hebben nog verbluffendere resultaten wanneer gecombineerd met NANNIC NBE Radiofrequentie.