Instituut Hébéa

Hebea

Make-up

MAKE-UP / PERMANENTE MAKE-UP

Make-up heeft verschillende voordelen: we kunnen het gebruiken om bepaalde gelaatstrekken te benadrukken, oneffenheden te bedekken en om ons zelfvertrouwen te verhogen. Het stelt ons ook in staat ons creatief te uiten en ons uiterlijk aan te passen aan onze stemming, de gelegenheid of onze persoonlijke stijl.

Permanente make-up, ook bekend als micropigmentatie, heeft ook zijn unieke voordelen. Het is een semi-permanente procedure die make-up effecten simuleert, zoals het vullen van wenkbrauwen of het definiëren van de lippen, die maanden tot jaren kunnen duren. Het kan een aanzienlijke tijdsbesparing zijn voor mensen met een drukke levensstijl, omdat ze geen tijd hoeven te besteden aan het dagelijks aanbrengen van make-up. Het kan ook nuttig zijn voor mensen die moeite hebben met make-up vanwege een fysieke beperking of voor diegenen die allergisch zijn voor traditionele make-upproducten. 

Bent u op zoek naar permanente make-up, dan biedt Instituut Hébéa u naast een professionele service, ook een deskundig advies op uw maat.

LIPPEN om te zoenen

Vervaagde lipcontouren of bleke lippen kunnen hun levendige uitstraling terugkrijgen door middel van een strategisch aangebrachte lipliner. Deze benadering biedt een ideale oplossing voor diegenen die de definitie en natuurlijke schoonheid van hun lippen willen benadrukken. Moderne lipliner-technieken onderscheiden zich door hun subtiele aanpak, in tegenstelling tot de opvallende, vaak donkere lijnen die in het verleden met lipliner werden geassocieerd. Professionele make-up artiesten kiezen nu voor een liplinerkleur die dicht bij de natuurlijke lipkleur ligt, wat leidt tot een verfijnde, nauwelijks zichtbare definitie zonder een opvallende lijn rond de mond.

Instituut Hébéa make-up
Instituut Hébéa Boom

OGEN die schitteren

Als u korte of weinig wimperhaartjes heeft, kan het lijken alsof uw ogen een lege of minder levendige uitdrukking hebben. De wimpers spelen een cruciale rol in het accentueren en definiëren van uw ogen, waardoor ze expressiever en aantrekkelijker worden. Zonder de juiste wimperlengte en -dikte kan de algehele uitstraling van uw ogen minder opvallend zijn. Gelukkig zijn er talloze oplossingen. De mogelijkheden voor wimper- en eyeliner-behandelingen zijn in feite onbegrensd, variërend van subtiele wimperverdikking tot expressieve, volle eyeliners. Afhankelijk van uw voorkeur, kunt u kiezen voor een zachte softtone voor een natuurlijke look of u kunt opteren voor een intens zwarte kleur voor een opvallend effect.

Sprekende WENKBRAUWEN

Wenkbrauwen spelen een cruciale rol in het bepalen van de algehele uitstraling van het gezicht, maar helaas heeft niet iedereen van nature perfect gevormde wenkbrauwen. Over-epilatie gedurende vele jaren kan leiden tot dunne wenkbrauwen of zelfs gedeeltelijke wenkbrauwverlies. Permanente make-up biedt een effectieve oplossing voor deze uitdagingen. Eerst schetsen we de ideale wenkbrauwvorm om ervoor te zorgen dat de nieuwe wenkbrauwen uw gelaatstrekken op de meest flatterende manier aanvullen. Daarna vullen we de wenkbrauwen in met een kleur die u kiest. Zo krijgt u op maat gemaakte, natuurlijk ogende wenkbrauwen die uw gezichtsuitdrukking aanzienlijk verbeteren.

Instituut Hébéa make-up

Waar moet ik rekening mee houden 'voor' de behandeling?

  • Kom met een gereinigd gelaat naar de afspraak
  • Vermijdt alcohol 24 uur voor de behandeling
  • Geen Aspirine, Ibuprofen of Vitamine E innemen 24 uur voor de behandeling
  • Indien u bloedverdunners gebruikt, overleg met uw arts om 48 uur voor de behandeling te stoppen met de inname. Onmiddellijk na de behandeling mag u deze inname weer hervatten.
  • Heeft u vaker een koortslip gehad en wil u een lipliner, bespreek dit dan vooraf met ons.

Is er speciale nazorg nodig?

Een verzachtende crème aanbrengen, is aanbevolen. Onmiddellijk na de behandeling kan er wat zwelling zijn, maar die trekt binnen enkele uren weg.

Verder zijn er enkele aspecten waarmee u rekening moet houden:

  • 1 week niet zwemmen of naar de sauna
  • 1 week geen zon of zonnebank
  • 1 week geen make-up aanbrengen op de behandelde zone
  • niet prutsen aan eventuele korstjes

Elke vrouw wil er graag perfect uit zien op elk moment van de dag.
Gewone make-up kan hieraan niet voldoen, permanente make-up wel!