Instituut Hébéa

Hebea

Ons team

Rita

Rita Nagels is een ervaren schoonheidsspecialiste. Met meer dan 25 jaar ervaring heeft ze een diepgaande kennis opgebouwd in verschillende aspecten van schoonheidsbehandelingen. Haar specialisaties omvatten permanente make-up, blend ontharing, radiofrequentie, huidverbetering, lymfedrainage ‘the flow of beauty’ en deep skin.

Als het gaat om permanente make-up, is Rita bekwaam in het verfraaien van de natuurlijke schoonheid van haar klanten door het aanbrengen van langdurige make-up voor de wenkbrauwen, lippen en oogleden.

Blend ontharing is een van de andere gebieden waarop Rita excelleert. Met behulp van geavanceerde technieken verwijdert ze ongewenst haar op een effectieve en pijnloze manier.

Rita heeft ook expertise op het gebied van radiofrequentie, een niet-invasieve behandeling die de collageenproductie stimuleert en de huidverstrakking bevordert. Ze past deze techniek toe om fijne lijntjes, rimpels en verslapping van de huid aan te pakken, waardoor haar klanten een jeugdiger en stralender uiterlijk krijgen.

Daarnaast is Rita gespecialiseerd in huidverbetering. Ze voert grondige huidanalyses uit om de behoeften van haar klanten te begrijpen en ontwerpt op maat gemaakte behandelplannen om optimale resultaten te bereiken.

Rita biedt ook lymfedrainage aan, een massagebehandeling die de lymfecirculatie stimuleert en helpt bij het afvoeren van toxines en vochtretentie. Deze behandeling draagt bij aan het verbeteren van de bloedsomloop en bevorderen van een gezonde huid.

Met haar uitgebreide ervaring en diverse specialisaties is Rita Nagels een betrouwbare en deskundige schoonheidsspecialiste. Ze streeft ernaar om haar klanten te voorzien van hoogwaardige behandelingen, waarbij ze de nieuwste technieken en produkten combineert met haar kennis om optimale resultaten te bereiken.

“Als schoonheidsspecialiste streef ik ernaar om mijn klanten een ontspannen en professionele ervaring te bieden. Ik ben gepassioneerd over het helpen van mensen om zich goed te voelen in hun eigen huid en hen te ondersteunen bij het bereiken van hun schoonheidsdoelen.”

Rita Instituut Hébéa

Rita Nagels

Shauni

In 2015 heb ik mijn eerste stapjes gezet in Instituut Hébéa als stagiaire. Enkele maanden later ben ik afgestudeerd en meteen bij Hébea gestart. We zijn ondertussen 7 jaar later en hier ben ik nog steeds, wel met veel meer ervaring uiteraard. Ik heb de kans gekregen om verschillende opleidingen te volgen en me dus te verfijnen in mijn vak.

Ik ben een beetje van alle markten thuis en hou echt van de afwisseling in mijn job. Mijn takenpakket bestaat dan ook uit verschillende behandelingen zoals pedicure, manicure, gelaatsverzorgingen, ontharingen, wimpers en wenkbrauwen, etc… Maar natuurlijk heb ik ook enkele specialisaties.

Voor de kunstnagels met net dat tikkeltje meer, glittertje hier, bloemetje daar moet je bij mij zijn. Ik hou er van om mijn fantasie de vrije loop te laten en verschillende kleuren en patronen te combineren tot een echt kunstwerk.

Naast de gewone ontharingen zoals (oksels,benen,etc…) kan je bij mij ook terecht voor een brazillian wax. Een brazillian wax is het harsen van de intieme delen. Deze wordt uitgevoerd met warme bijenwas die zeer zacht is voor de huid en vooral voor de gevoeligere delen.

De afgelopen jaren zijn wimperextentions steeds populairder geworden. Met de one by one techniek krijg je een elegante en natuurlijke look. Per natuurlijke wimperhaar wordt één enkele wimperextention geplaatst. De juiste lengte, krul, etc,… wordt samen besproken met de klant voor we de wimperextentions plaatsen zodat we zeker aan al de wensen van de klant kunnen voldoen.

Ik blijf continu op de hoogte van de laatste nieuwe trends en volg vaak opleidingen om nieuwe behandelingen te kunnen aanbieden in het salon. Ik vind het zeer belangrijk dat klanten zich welkom voelen. Ik geef elke dag het beste van mijzelf om mijn klanten met een glimlach te zien buiten wandelen.

Shauni Instituut Hébéa

Shauni Vinck