Instituut Hébéa

Hebea

Hand- & voetverzorging

Een goede hand- en voetverzorging zijn essentieel voor de gezondheid en het uiterlijk van uw handen en voeten. Ze dragen bij aan de nagelgezondheid door dode huidcellen te verwijderen, nagels te knippen en de groei van schimmels en bacteriën te voorkomen. Bovendien verbetert de massage de bloedsomloop.

Esthetisch gezien maken ze uw handen en voeten ook aantrekkelijker en onderstrepen ze uw persoonlijke stijl met professioneel aangebrachte nagellak. Bij Instituut Hébéa bieden wij u de mogelijkheid om te ontspannen en te genieten van wat me-time. Deze behandelingen zijn niet alleen goed voor uw handen en voeten, maar ook voor uw algemene welzijn en zelfvertrouwen.

MANICURE

PEDICURE

Handverzorging of manicure

Een manicure of handverzorging bij Instituut Hébéa biedt verschillende voordelen die je thuis misschien niet krijgt:

 • Professionele zorg
  Bij Instituut Hébéa zijn we getraind in ons vakgebied. We weten hoe we nagels goed moeten knippen, de huid moeten behandelen en problemen zoals ingegroeide nagels, gespleten nagels of nagelbijten moeten aanpakken.
 • Diepere reiniging
  Een professionele manicure omvat een grondigere reiniging , inclusief het verwijderen van dode huidcellen en het verzachten van de huid rond de nagels.
 • Ontspanning
  Een bezoek aan ons schoonheidssalon is steeds een ontspannende ervaring. Wij bieden rustgevende handmassages als onderdeel van de manicure.
 • Betere producten
  In Instituut Hébéa gebruiken wij professionele producten van hoge kwaliteit die niet altijd beschikbaar zijn voor de gemiddelde consument.
 • Mooie afwerking
  Wenst u een specifieke look, zoals French manicure, nail art of gel nagels, met onze professionele manicure zorgen wij voor een perfect resultaat.
 • Gezondheidscontrole 
  Bovendien kunnen wij ook eventuele tekenen van huid- of nagelaandoeningen herkennen die medische aandacht kunnen vereisen.

Voetverzorging of pedicure

Een pedicure of voetverzorging bij Instituut Hébéa biedt verschillende voordelen:

 • Professionele zorg
  Bij Instituut Hébéa zijn we ervaren in het verzorgen van voeten en nagels. We pakken problemen zoals ingegroeide teennagels, eelt, en schimmelnagels aan op een veilige en effectieve manier.
 • Diepe reiniging en verzorging
  Tijdens een pedicure worden uw voeten grondig gereinigd, wordt eelt verwijderd, worden uw nagels geknipt en gevijld en worden uw voeten gehydrateerd en gemasseerd.
 • Ontspanning
  Een pedicure kan een zeer ontspannende ervaring zijn. De combinatie van het weken van de voeten, de massage en de aandacht voor detail kan helpen bij het verminderen van stress en spanning.
 • Esthetiek
  Ook kunnen we cosmetische behandelingen uitvoeren om je voeten er op hun best uit te laten zien, zoals het aanbrengen van nagellak.
 • Betere producten
  Ook bij manicure hebben we bij Instituut Hébea toegang tot professionele, hoogwaardige producten die meestal effectiever zijn dan wat je thuis gebruikt.
 • Gezondheidscontrole
  Net als bij een manicure kunnen we tijdens de pedicure ook tekenen van voet- of nagelproblemen identificeren die medische aandacht kunnen vereisen.