Instituut Hébéa

Hebea

Lichaamsverzorging

AFSLANKING / VERSTEVIGING

Lichaamsverzorging is cruciaal als het gaat om afslanking en versteviging van het lichaam. De professionele behandelingen in Instituut Hébéa kunnen u helpen om overtollig vet en cellulitis te verminderen, de huid strakker te maken en de contouren van het lichaam te verbeteren.

Therapieën zoals bodywraps, lymfedrainage, cryotherapie, en radiofrequentie kunnen de bloedcirculatie en de stofwisseling stimuleren, wat bijdraagt aan vetverbranding en eliminatie van toxines. Verstevigende behandelingen helpen dan weer om de elasticiteit en de toon van de huid te verbeteren, waardoor het lichaam er strakker en jonger uitziet. Deze lichaamsverzorgingen kunnen een aanvulling zijn op een gezond dieet en lichaamsbeweging voor een optimaal resultaat.

NBE Radiofrequentie

Het NANNIC NBE concept, een bondgenoot in de strijd teen huidproblemen, vermindert zichtbaar de tekenen van huidveroudering. De NBE behandelingen worden toegepast in schoonheidsinstituten door gecertificeerde opgeleide vakspecialisten.

Wat betekent dit voor uw huid?

Stimuleert de natuurlijke processen van de cellen • Stimuleert de celdeling • Verhoogt het vochtbehoud van de huis • Verbetert de aanvoer van zuurstofrijk bloed • Verhoogt de opname van actieve stoffen • Verbetert de structuur van het bindweefsel • Verstevigt de onderliggende spieren • Verkleint de poriën • Brengt de lypolise op gang • Draineert het lymfesysteem • Vermindert vrije radicalen

De NBE behadelingen zijn geschikt voor elk huidtype. In kuurvorm wordt het resultaat langdurig behouden. De aanmaak van collageen, elastine en een verbeterd bindweefsel maken een lang houdende huidverjonging mogelijk.

Hébéa Lichaamsverzorging

Lymfedrainage

Waarom lymfedrainage?

Ongezonde leefgewoonten, medicijngebruik en luchtvervuiling kunnen de lymfebanen overbelasten, waardoor ze gifstoffen niet meer effectief verwerken. Dit belangrijke systeem voor afvalafvoer en lichaamsverdediging lijdt onder stress, slechte voeding en inactiviteit. Accumulatie van afvalstoffen en blokkades in het lymfestelsel kunnen je gezondheid ernstig beïnvloeden, waaronder een slechtere stofwisseling, wat gewichtsverlies bemoeilijkt.

De voordelen van lymfedrainage?

Lymfedrainage stimuleert de lymfebanen om afvalstoffen te verwijderen, voorkomt klachten en draagt bij aan een gezond en energiek lichaam. Deze ‘poetsploeg’ van ons lichaam voert via een netwerk van vaten afvalstoffen, bacteriën en overtollig vocht af. Door deze stroom te stimuleren, reinigt lymfedrainage het lichaam en bevordert het een gezonde, glanzende huid.

Wie heeft baat bij een lymfedrainage?

Lymfedrainage is voordelig voor iedereen die gezondheid belangrijk vindt. Als je lichaam of huid reiniging nodig heeft, is deze behandeling ideaal. Het werkt als een anti-verouderingsbehandeling en geeft je lichaam een boost. Het vermindert vochtophoping, verbetert de doorbloeding, en zorgt voor een gelijkmatige huidskleur. Deze ontgiftende massage bevordert zowel de interne als externe gezondheid door de afvoer van afvalstoffen.